Мъжките часовници – един добър аксеаоар

Мъжките часовници с хибридна функция Festina Chrono Bike 2021


Festina несъмнено изненада всички с пускането на най-новите си хибридни модели. Точно навреме за лятото, специалните издания Festina Chrono Bike 2021 Connected комбинират спортен дизайн с иновативни технологии. Марката ни дава мъжки часовници, които са верни на корените си, но не се страхуват да гледат смело в бъдещето.

Новите мъжки часовници са хибридно поколение. За тези, които не са запознати с термина, хибриден часовник е часовник, който изглежда като традиционен аналогов ръчен часовник, но все още има интелигентни функции. Базовият модел, използван в тези специални издания, са любимите на всички модели за мъже Chrono Bike на Festina. Часовниците Chrono Bike са добре известни със своята по-спортна естетика. Те заслужено са намерили своето място сред най-популярните мъжки линии на марката. Chrono Bike имат големи корпуси с винтови детайли, които изглежда закрепват ушите към безела.
Новите хибридни модели са запазили тона на основната колекция и грубата естетика, като същевременно фино включват новите интелигентни функции. Това прави колекцията Chrono Bike Connected красива гледка. Като свържете този мъжки часовник към вашия смартфон чрез определеното приложение, можете да започнете да живеете живота си, без да разчитате прекалено на телефона си.
Въпреки че хибридните часовници разполагат с аналогов циферблат, интелигентните функции могат да се управляват чрез бутоните отстрани на корпуса. Можете дори да ги използвате за дистанционно управление на вашия фотоапарат, за да направите перфектната семейна снимка. Бутоните могат да се използват и за управление на музиката или за запомняне на място, до което сте пътували, за по-късно. Функцията за безопасност „Walk me Home“ може да се активира и от битоните. Позволява на доверен контакт да проследи местоположението ви, за да сте сигурни, че сте в безопасност. Тези мъжки играчки разполагат и с иновативната функция „If this then That“, която ви позволява да изграждате и свързвате действия въз основа на вашите рутини. Например, след като изключите сутрешната си аларма, можете да настроите телефона си да започне да възпроизвежда музика за начало на сутрешната ви рутина, много полезни функции в един часовник, чрез съдействието  на онлайн магазин Chasovnici-bg.com.

Други интелигентни функции на часовника включват автоматично регулиране на часовата зона и функция за намиране на моя часовник, която върви с функцията за намиране на моя телефон. Може да се настрои и тиха аларма, която да ви събужда внимателно. Една от най-впечатляващите характеристики на този часовник са филтрираните известия. Чрез настройката на приложението на телефона можете да изберете за кои известия искате да получавате сигнали, освобождавайки деня и ума си от маловажните неща. Това също така означава, че никога повече няма да пропуснете нещо наистина важно във вълнението от ежедневни известия. Часовникът се предлага и с хронометър, дата и брояч на стъпки.
Специалните издания на Festina Chrono Bike 2021 Connected се предлагат в четири отличителни стила. Като цяло тези мъжки часовници споделят много прилики с линията Chrono Bike. Корпусът 45,5 мм и верижката са изработени от неръждаема стомана. Рамките на всички модели са с големи минутни скали. На часовника има само два допълнителни циферблата. Сапфирен кристал предпазва циферблатите и увеличава цялостната издръжливост на часовника. Освен това са водоустойчиви до 100 метра или 10 бара.
Разликата им идва от цветовите схеми на всеки часовник. Най-уникалният е часовникът Black and Grey Camo (F20545/1). Неговата верижка, безел и корпус са покрити в черно и имат камуфлажен модел в сиво и бяло. Моделът подчертава невероятния открояващ се мъжки стил на часовника.



Следващият модел е Black and Rose Gold (F20548/1). Скромният му елегантен стил прави този часовник идеален за ежедневно носене. Верижката и безелът са с черно покритие, а корпусът е с розово-златно покритие. Панелът е с полирано покритие, което допълва слънчевия лъч на черния циферблат. Розово-златисти луминисцентни стрелки и индекси се свързват в дизайна.
Часовникът със синьо и жълто злато (F20547/1) и часовникът със синьо и розово злато (F20549/1) си приличат в почти всички аспекти. Единствената разлика е в цвета на корпуса и индексите.